Акушерство и гинекология – редовни грижи, които всяка жена трябва да прави.

Редовните и непрекъснати грижи за женското здраве трябва да бъдат приоритетни за всяка жена. Всяка година жената трябва да прави профилактични прегледи, свързани с акушерство и гинекология. Те ще  гарантират спокойствие, сигурност и самоувереност. Благодарение на тях ще може да се избегнат и хванат на време проблеми и заболявания на половата система.

В Медицински център Хелт работят висококвалифицирани  специалисти в областта на гинекологията и акушерството. Експертите ни ще направят всичко нужно, за да може бременността ви да протече нормално и спокойно, а гинекологичното ви здраве да бъде на ниво.

 

Услугите на Медицински център Хелт са разнородни и включват проследяване на бременност (първични и вторични прегледи, женски консултации и ехографии), премахване и поставяне на спирала, емомаграфия и биопсия.

                                                                                 

Професионалният ни екип от гинеколози извършва пълен набор от профилактични прегледи, лечения и диагностики на гинекологични заболявания, колпоскопии, както и скринингови изследвания за профилактика на рак на маточната шийка – цитонамазка.

В кабинета ни по акушерство и гинекология се извършват диагностични и лечебни акушеро-гинекологични прегледи на бременни, нуждаещи се от болнично лечение и активно наблюдение, раждащи, както и жени с гинекологична патология. Нашите доказани специалисти по акушерство и гинекология прилагат всякакви лечения, свързани с гинекологични заболявания.

Отделението по акушерство и гинекология разполага с модерна апаратура с възможности за пълен мониторинг на пациентите.

С нашите специалисти вие ще се чувствате уверени и спокойни. Ние проявяваме лично и специално отношение към всеки пациент. В наше лице ще срещнете разбиране към всеки гинекологичен проблем и висок професионализъм.

Сподели този пост

Call Now Button