Специалисти

Акушер-гинеколог

Женска консултация, акушеро-гинекологични прегледи и операции. Проследяване на бременност. Не оставяйте грижата за бъдещето на Вас и детето Ви на случайността. Нашите Акушер-гинеколози ще Ви помогнат в трудните, но вълнуващи моменти около бременността и раждането.

Вътрешни болести

Извършваме профилактика, диагностика, терапия и рехабилитация при болести на дихателната система, на сърцето и кръвообращението, на храносмилателните органи, на бъбреците и отвеждащите пътища отделителната система, на кръвта и кръвообразуващите органи, на кръвоносните съдове, на метаболизама и на жлезите с вътрешна секреция, на имунната система, на съединителната тъкан, на инфекциозните болести и отравянията, както и на туморите.

Ангиология

Ангиологията e клон на медицината за изследванията на кръвоносните и лимфните съдове, тяхната структура и функциониране, техните заболявания и патологични състояния, методите за диагностициране, профилактика и лечение на тези заболявания. Ангиологията обобщава редица заболявания като острата и хронична артериална недостатъчност на крайниците, различни аневризми, дълбоките венозни тромбози и белодробния тромбо-емболизъм, хроничната венозна недостатъчност и други.

Очни болести

Очните проблеми и заболявания най-често настъпват в резултат на болестни процеси в различните структури на окото, поради функционални смущения както в очите, така и в други части на тялото. Нашите доказали се специалисти в сферата Ще ви помогнат и ще подобрят Вашето зрение.

TES терапия

Това е вид транскраниална електростимулация (ТЕС), по друг начин казано неинвазивен и немедикаментозен метод на лечение, осъществяващ се чрез слаб ток със специални характеристики посредством електроди, поставяни чрез мокри възглавнички върху кожата на главата. С него се постига лечебно въздействие, което селективно активира защитните механизми на мозъка и предизвиква усилено отделяне на ендорфини и серотонин. Именно поради увеличението концентрацията на тези вещества в мозъка и в кръвта произтичат лечебните ефекти на ТЕС-терапията.

Уши, нос, гърло

Най-честите остри оплаквания и настинки са именно в обхвата на „Уши, нос, гърло“. Нашите специалисти са подготвени и доказали се в диагностицирането и лечението, както на спешни случаи, така и на хора с хронични оплаквания.