Д-р Инширах Алшарафи, Специалист aкушер-гинеколог

в Медицински център 'Хелт', гр. София

Д-р Инширах Алшарафи е специалист акушер-гинеколог в София с над 30 години опит. Извършва прегледи и съвременно лечение на акушеро-гинекологични заболявания, всички видове изследвания и процедури, проследяване на бременост, ехография. Установява и назначава лечения по диагноза на усложненията преди, по време и след раждане. Ръководила е практически упражнения, семинарни занятия и е обучавала студенти по специалността. Д-р Алшарафи не преглежда деца.

Образование

Биография

Завършва Медицински университет София през 1988 г., а специалност Акушерство и гинекология придобива през 1992г. През 2006 г. успешно защитава аспирантура на тема „Усложнения след Цезарово сечение“ и придобива докторска степен в областта на акушерството и гинекологията.

Квалификации

  • 1992 г. – Курсове по Ехография, Мамография, Обща хигиена – развитие на труда и управление;
  • 2014 г. – Курс по Неонатология, проведен от немски екип;
  • 2015 г. – Курс по Лапароскопия, проведен от норвежки екип.

След своето дипломиране в периода от 1989 г. до 2018 г. д-р Алшарафи работи като специалист акушер-гинеколог в МБАЛ „Алшифа“ гр. Газа, Палестина, като от 1994 г. е Началник смяна в Клиниката по Акушерство и гинекология. Към момента е част от екипите специалисти на ДКЦ 11 София, МЦ Св. Пантелеймон, МЦ Детско здраве – филиал Маестро Кънев и МЦ Хелт София. Владее арабски, английски, руски и български език.

Нашият блог

Важността на профилактичния гинекологичен преглед при специалист по гинекология

Профилактичният гинекологичен преглед представлява медицинско изследване на женската полова система, което цели установяване на заболявания в ранен стадии, преди да са предизвикали симптоми. Тези заболявания

Прочети повече »

Акушерство и гинекология – редовни грижи, които всяка жена трябва да прави.

Редовните и непрекъснати грижи за женското здраве трябва да бъдат приоритетни за всяка жена. Всяка година жената трябва да прави профилактични прегледи, свързани с акушерство

Прочети повече »