Д-р Мария Илиева, Специалист aкушер-гинеколог в Медицински център 'Хелт', гр. София

Д-р Мария Илиева е специалист акушер-гинеколог в София с над 28 години медицински опит. Извършва прегледи и съвременно лечение на акушеро-гинекологични заболявания. Д-р Илиева не преглежда деца и не провежда женска консултация / проследяване на бременност.

Образование

Биография

Завършва Медицински университет Варна през 1995 г. Своята специалност Акушерство и гинекология придобива през 2004 г. след специализация в ПГСАГБАЛ Света София.

Квалификации
  • Курсове: УЗД на малък таз, Онкогинекология, Коремна хирургия, Колпоскопия, Основи на климактеричната медицина;
  • Член на Български лекарски съюз;
  • Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.

След придобиване на специалност по Акушерство и гинекология д-р Илиева работи в периода от 2005 г. до 2007 г. в МЦ Медика Костинброд. Практикувала е също така в МЦ Европа София и МЦ МЕД 1 София. От 2010 г. до 2023 г. е акушер-гинеколог в ДКЦ 20 София. Към момента е част от екипите специалисти на МЦ Шикова Медикъл и МЦ Хелт София.

 

Нашият блог

Важността на профилактичния гинекологичен преглед при специалист по гинекология

Профилактичният гинекологичен преглед представлява медицинско изследване на женската полова система, което цели установяване на заболявания в ранен стадии, преди да са предизвикали симптоми. Тези заболявания

Прочети повече »

Акушерство и гинекология – редовни грижи, които всяка жена трябва да прави.

Редовните и непрекъснати грижи за женското здраве трябва да бъдат приоритетни за всяка жена. Всяка година жената трябва да прави профилактични прегледи, свързани с акушерство

Прочети повече »
Call Now Button