Warning: Undefined array key "options" in /home/mchealth/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192

Преглед при специалист ендокринолог

в Медицински център 'Хелт', гр. София

Обади ни се:

02 979 7003

Обадете се за да запишете час при специалист ендокринолог

Д-р Нисан Йочал

Ендокринология

Д-р Нисан Йочал е специалист по ендокринология и болести на обмяната в София. Диагностицира и лекува пациенти със захарен диабет, метаболитен синдром, заболявания на щитовидната жлеза, остеопороза, нарушения в калциево-фосфорната обмяна, хипофизни и надбъбречни заболявания. Придобива магистратура по медицина и специалност „Ендокринология“ в МУ – София.

За професията

Ендокринологията е сферата на медицината, която се занимава с хормоналните болести и разстройства. Ендокринолог може да диганостицира и лекува хормонални проблеми и усложненията, които произтичат от тях. Хормоните в човешкото тяло регулират метаболизма, дишането, растежа, репродуктивната система, движението и сетивните възприятия. Ендокринологията се фокусира както над хормоните, така и над множеството жлези и тъкани, които ги произвеждат. Човешкото тяло има над 50 различни хормона. Те могат да съществуват в много малки количества, но въпреки това да имат голям ефект над човешкото тяло и неговото развитие.

Ценоразпис - цена за преглед при специалист ендокринолог

При желание или необходимост от допълнителен преглед, такъв може да бъде записан на място.
ПРЕДЛАГАНИ УСЛУГИЦЕНИ
Първичен ендокринологичен преглед60
Вторичен преглед / разширена консултация42
Ехография на щитовидна жлеза60
Първичен преглед + ехография на щитовидна жлеза108

Нашият блог

Call Now Button